Φωτογράφος Γάμου, πώς να επιλέξω τον κατάλληλο;

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας του γάμου είναι ο φωτογράφος γάμου. Είναι γνωστό οι φωτογραφίες και το βίντεο θα σας μείνουν για να θυμάστε αυτήν την μέρα. Με μια πρόχειρη αναζήτηση θα παρατηρήσει κανείς ότι υπάρχουν εκατοντάδες επαγγελματίες. Ποιός όμως είναι ο κατάλληλος για εσάς;
Μην αγχώνεστε είμαστε εδώ για εσάς, να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή επιλογή!

Σημαντικό είναι το είδος και το στυλ φωτογράφισης του Γάμου. Ένα βασικό στοιχείο που θα καθορίσει τις φωτογραφίες που θα πάρετε είναι το ύφος του φωτογράφου που θα διαλέξετε. Υπάρχουν διαφορετικά είδη φωτογράφισης. Ο κλασσικός φωτογράφος απευθύνεται σε πιο παραδοσιακά ζευγάρια, θα δώσει σημασία κυρίως στα βασικά σημεία του γάμου καθώς και στις οικογενειακές  φωτογραφίες. Ένας φωτογράφος που κάνει ρεπορτάζ καλύπτει τον γάμο σας φωτογραφίζοντας όλες τις αυθόρμητες στιγμές σας. Τέλος, ο φωτογράφος editorial φωτογραφίζει επηρεασμένος από studio και περιοδικά μόδας, ώστε να έχετε αρκετές στημένες άρτιες λήψεις.

Έπειτα, πρέπει να κοιτάξετε τις τιμές και τα πακέτα Γάμου. Στην έρευνα αγοράς που θα κάνετε θα δείτε αρκετά τιμές και αρκετά πακέτα με άλμπουμ. Πολλά ζευγάρια κάνουν την σύγκριση με το τι παρέχει ο κάθε επαγγελματίας σε εκτυπώσεις αλλά κάνουν το λάθος και ξεχνάνε να συγκρίνουν τις φωτογραφίες του κάθε επαγγελματία, την προσωπικότητα του, τον επαγγελματισμό του και την όλη εμπειρία που θα σας παρέχει φωτογραφίζοντας τον γάμο σας. Μην ξεχνάτε ότι μια άρτια φωτογράφιση γάμου μπορεί στο μέλλον να γίνει όσα άλμπουμ και εκτυπώσεις χρειάζεστε.

Όταν καταλήξετε στον φωτογράφο που σας ταιριάζει, καλό θα ήταν να κανονίσετε κάποιο ραντεβού μαζί του, για να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες για τον Γάμο σας. Το ιδανικό θα ήταν να δείτε άλμπουμ από διάφορους γάμους ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το στυλ του. Τέλος, μπορείτε να συζητήσετε και το κομμάτι του βίντεο εάν επιλέξετε ένα φωτογραφικό στούντιο που παρέχει και αυτή την υπηρεσία.

Κύριο ρόλο στην επιλογή σας εκτός από τη δουλεία έχει και η χημεία που θα έχετε με τον φωτογράφο. Είναι το άτομο, από όλους τους επαγγελματίες που θα κλείσετε στον γάμο σας, που θα είναι τις περισσότερες ώρες κοντά σας. Επιλέξτε κάποιον που θα κατανοεί τις ανάγκες σας, που θα σας προτείνει λύσεις και ιδέες για τον γάμο σας.

Αφού καταλήξετε το βασικότερο είναι να γνωρίζετε ότι η δουλεία που βλέπετε είναι από τον ίδιο φωτογράφο που θα καλύψει τον γάμο σας. Είναι συχνό φαινόμενο σε διάφορα στούντιο φωτογραφίας να δείχνουν μια εξαιρετική δουλεία και την ημέρα του γάμου να πάει κάποιος άλλος φωτογράφος. Καλό είναι να συζητήσετε το πως δουλεύει εκείνη την ημέρα, τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης της δουλείας όπως και το οικονομικό κομμάτι.

Tags : featured