Τα αξεσουάρ Γάμου που θα κάνουν την διαφορά.

Τα Αξεσουάρ είναι μια σημαντική πινελιά για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ημέρα του γάμου της κάθε γυναίκας είναι ξεχωριστή και κάθε λεπτομέρεια, μικρή ή μεγάλη, είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Από το μέρος και τη διακόσμηση του χώρου μέχρι το νυφικό και τα κοσμήματα, όλα υποδηλώνουν το προσωπικό στυλ της νύφης και η αρμονική τους συνύπαρξη θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Το κύριο κόσμημα που επιβάλλεται να φοράτε την ημέρα του γάμου σας είναι φυσικά το μονόπετρο των αρραβώνων το οποίο θα συμπληρώσει η βέρα σας. Πιθανόν έχετε ήδη επιλέξει ένα ζευγάρι βέρες το οποίο θα ταιριάζει με το μονόπετρο σας, δημιουργώντας έτσι μια παλέτα στην οποία θα ταιριάξουν και τα υπόλοιπα κοσμήματα. Για την επιλογή των κοσμημάτων, αυτό που έχει σημασία, είναι η επιλογή του νυφικού. Η σιλουέτα, το χρώμα, το ύφασμα και το στυλ που θέλετε να αποδώσετε, είναι αυτά που θα καθορίσουν  την επιλογή των αξεσουάρ και των κοσμημάτων σας.

Τι κοσμήματα πρέπει να φοράει η νύφη με βάση το νυφικό της;

Αν το νυφικό που έχετε διαλέξει είναι σε απλή γραμμή χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση, τότε η ποικιλία των κοσμημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι μεγαλύτερη. Ένα εντυπωσιακό ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων θα δώσει την επιπλέον λάμψη που αναζητάτε.


Σετ Λευκόχρυσος Ζιργκόν
Σετ Χρυσός Ζιργκόν

Η λαιμόκοψη του νυφικού μας καθοδηγεί στην επιλογή του κολιέ που θα  αγκαλιάζει το λαιμό σας.

Κολιέ Ριβιέρα Λευκόχρυσος Ζιργκόν

Η λαιμόκοψη V είναι φτιαγμένη για να διακοσμηθεί με ένα μακρύ κλασικό κολιέ.

Κολιέ λευκόχρυσος με ζιργκόν

Αν το νυφικό σας έχει έντονα διακοσμημένη λαιμόκοψη, ή κλειστό λαιμό προτιμήστε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια. Σε κάθε περίπτωση, ένα βραχιόλι από ζιργκόν μπορεί να συμπληρώσει την εικόνα σας. Αν προτιμάτε θέλετε κάτι διακριτικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα βραχιόλι ριβιέρα. Επίσης, ένα βραχιόλι σε στυλ χειροπέδας ή ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι, είναι μια κομψή επιλογή.

Ριβιέρα βραχιόλι με μπριγιάν

Τα κοσμήματα που μπορεί να φορέσει η νύφη με βάση το χτένισμα.
Αν τα μαλλιά σας είναι κάτω, τότε θα ήταν προτιμότερο να διαλέξετε ένα κλασικό ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ώστε να αναδειχθεί η λάμψη τους μέσα από το χτένισμα. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι μαζεμένα τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο ζευγάρι σκουλαρίκια που θα τραβάει τα βλέμματα.

Μια συχνή επιλογή αποτελούν και τα κοσμήματα από μαργαριτάρια, όπου ταιριάζουν με κάθε στυλ νυφικού.

Τα πιο ωραία νυφικά αξεσουάρ για τα μαλλιά της νύφης.

Μακρύ νυφικό πέπλο με δαντέλα
Πέπλο με κρόσια
Αλυσίδα στα μαλλιά
Κοντό νυφικό πέπλο
Κορδέλα από τούλι
Λευκή υφασμάτινη κορδέλα
Headpiece
Στεφανάκι με αληθινά λουλούδια για τα μαλλιά
Χρυσά αξεσουάρ για τα μαλλιά
Νυφική κουάφ
Αξεσουάρ – χτενάκι
Βέλο από δύχτι
Κλασική τιάρα

Μια ακόμα ιδέα, για όσες έχετε σχεδιάσει έναν γάμο στην παραλία και τα παπούτσια δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ, είναι να διακοσμήσετε τον αστράγαλο σας με ένα ιδιαίτερο βραχιολάκι ποδιού.

Τα αξεσουάρ του Γαμπρού


Το κύριο και σημαντικό είναι το πρόσωπο. Εκείνη τη μέρα, ο στόχος σου είναι να προβάλλεις μια καλύτερη, τη βέλτιστη αν είναι δυνατόν, οπτική πλευρά του εαυτού σου. Το να αφιερώσεις χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σου παίζει σημαντικό ρόλο στο να δείξεις και να νιώσεις στα καλύτερά σου και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτή τη σημαντική μέρα.
Η σωστή επιλογή γραβάτας παίζει σημαντικό ρόλο όπου θα τα διασφαλίσει η σωστή επιλογή μοτίβου, υφάσματος και κόμπου.
Η προσθήκη ενός συνδετήρα γραβάτας θα ολοκληρώσει στιλιστικά ακόμα περισσότερο το φινετσάτο look σου και, εάν ο συνδετήρας ταιριάξει με τα άλλα μεταλλικά αξεσουάρ σου, το ενδυματολογικό σύνολο θα αποκτήσει οπτική συνοχή. 

Τα παπιγιόν επιλέγονται πιο σπάνια από τις γραβάτες, ωστόσο ανήκουν στα ανδρικά αξεσουάρ που κάνουν τη στιλιστική διαφορά. Ένα φινετσάτο παπιγιόν μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις όπου το παπιγιόν είναι υποχρεωτικό. Αν επιλεχθεί πλισέ πουκάμισο επιβάλλεται να φορεθεί παπιγιόν. Η επιλογή γραβάτας θα κρύψει τα ιδιαίτερα κουμπιά ενός τέτοιου πουκαμίσου, γι’ αυτό τον λόγο επιλέγεται παπιγιόν. Άλλη μια περίσταση όπου επιβάλλεται η επιλογή παπιγιόν είναι σε σμόκιν.

Tags : featured