Πρωτοτυπες προτασεις γαμου

Η πρόταση γάμου είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για το ζευγάρι, η οποία θα χαραχθεί στις μνήμες του για πάντα και θα σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Κάθε πρόταση γάμου έχει την δικιά της ιδιαιτερότητα και ομορφιά αλλά η σίγουρη επιτυχία περιλαμβάνει κάποια βασικά πράγματα, όπως είναι η οργάνωση, η προετοιμασία, το δαχτυλίδι και το πιο σημαντικό, το μεγάλο ΝΑΙ.

Η προετοιμασία πριν την πρόταση γάμου απαιτεί κάποια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση να κάνετε αυτή την κίνηση. Αν έχει φτάσει η σωστή στιγμή για να κάνετε την πρόταση πρέπει να ορίσετε τον χώρο και τον τρόπο ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες γύρω από αυτή την εμπειρία. Το πιο σημαντικό στην διαδικασία της προετοιμασίας είναι να βρεθεί το σωστό μονόπετρο.Τώρα το μόνο που μένει είναι να ορίσετε το μέρος που θα γίνει η πρόταση.Σκεφτείτε κοινές εμπειρίες, ίδιες απολαύσεις, όμορφες αναμνήσεις που έχετε μοιραστεί για να δημιουργήσετε το κατάλληλο σκηνικό.

Την ημέρα της πρότασης το γάμου βεβαιωθείτε πως όλα θα κυλήσουν όπως τα σχεδιάσατε.Μιλήστε με όλους τους πιθανούς εμπλεκόμενους και δώστε οδηγίες.Αυτή η στιγμή θα μείνει αξέχαστη αλλά μπορείτε να ακόμα περισσότερο κρύβοντας μια κάμερα η βάζοντας κάποιον εμπλεκόμενο σε αυτή την διαδικασία να απαθανατίσει την στιγμή.

Αν απορείτε πώς θα κάνετε αυτή την σημαντική στιγμή ξεχωριστή είμαστε εδώ για εσάς να σας προτείνουμε πρωτότυπες προτάσεις γάμου.
Αν είναι πολύ κοντά με την οικογένειας της και τους δικούς της ενημερώστε τους για την πρόταση που πρόκειται να κάνετε και ότι θα ήθελε να ζήσει αυτή τη στιγμή ευτυχίας μαζί με τους κοντινούς της ανθρώπους.

Ένας πολύ ιδιαίτερος και περιπετειώδης τρόπος για να κάνετε πρόταση γάμου είναι παίζοντας το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. Φτιάξτε γρίφους και στοιχεία που θα οδηγούν στη λύση του μυστηρίου όπου σαν έπαθλο θα έχει ένα μονόπετρο με ένα σημείωμα που θα έχει μέσα την αντίστοιχη ερώτηση.

Η θάλασσα είναι ένα υπέροχο μέρος για να συνδυάσετε αυτή την εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε την πρόταση γάμου κάνοντας κατάδυση στην αγαπημένη σας παραλία.Είναι σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Μπορούμε να κρατήσουμε το ενδεχόμενο της παραλίας και να πάμε σε κάτι λιγότερο περιπετειώδες αλλά σίγουρα πολύ ρομαντικό.Μια πρόταση γάμου δίπλα στην παραλία με κεριά γύρω γύρω για ατμόσφαιρα και λουλούδια θα χαράξει στις αναμνήσεις σας αυτή τη στιγμή για πάντα.

Μια ρομαντική επιλογή για πρόταση γάμου είναι τα Χριστούγεννα, όπου από μόνα τους εμπνέουν αυτό το αίσθημα του ρομαντισμού και μπορεί να γίνει σε κάποιο στολισμένο σημείο της πόλης σας, ακόμα και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους σπιτιού σας ή να το συνδυάσετε με την αλλαγή του χρόνου.

Αν είστε λάτρεις του βουνού και της φύσης εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός και κανονίστε μια εκδρομή στο βουνό και οργανώστε εκεί την μεγάλη έκπληξη.

Αν η τεχνολογία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας συνδυάστε το με αυτή την μοναδική στιγμή. Βρείτε ένα όμορφο τοπίο, τοποθετήστε το δαχτυλίδι στο drone και κάντε πρόταση γάμου στον άνθρωπό σας.

Σε περίπτωση που σας αρέσουν τα επιτραπέζια, κανονίστε μια βραδιά παιχνιδιού, καλέστε τους κοντινούς σας ανθρώπους και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τραβήξτε την κάρτα που έχετε βάλει επίτηδες και κάντε την πρόταση γάμου.

Αν είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου και πηγαίνετε με το κορίτσι σας σε αγώνες οργανώστε την έκπληξη μαζί με δικά σας άτομα για να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες και κάντε πρόταση γάμου. Θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη στιγμή. Ετοιμαστείτε για πολλές φωτογραφίες καθώς θα είστε το επίκεντρο της προσοχής σε όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο.

Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να γίνει η πρόταση γάμου αρκεί αυτή η πρωτότυπη ιδέα να σας εκφράζει και να πηγάζει από την καρδιά σας.

Tags : featured