προτασεις και ιδεες για εναν οικονομικο γαμο

Ήρθε η μεγάλη στιγμή που περίμενες, να ντυθείς νυφούλα παρόλα αυτά λόγω της δύσκολης εποχής που ζούμε το budget είναι χαμηλό οπότε ψάχνεις κομψές και οικονομικές λύσεις. Μην αγχώνεσαι γιαυτό είμαστε εδώ να σου προτείνουμε ιδέες, να κάνεις τον γάμο όπως τον ονειρεύεσαι χωρίς να ξεπεράσεις το προϋπολογισμό που μπορείς να διαθέσεις.

Η οργάνωση ενός οικονομικού γάμου είναι πολύ δύσκολη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η καλή συνεννόηση με τον σύντροφο σου ώστε να το οργανώσετε μαζί έχοντας μεγάλη προσήλωση στο budget που έχετε ορίσει. Φτιάξτε μια λίστα με τος καλεσμένους σας και όσα μπορείτε να κάνετε έκπτωση στον γάμο σας.

Ας ξεκινήσουμε με την λίστα των καλεσμένων η οποία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη και να περιέχει το πιο σημαντικά άτομα σε εσάς. Μακρινούς φίλους τους οποίους έχετε να τους δείτε πολύ καιρό ή μακρινούς συγγενείς που ίσως να μην γνωρίζετε καν αλλά τους έχουν υποχρέωση οι γονείς ή τα πεθερικά σας πρέπει να τους κρατήσετε εκτός της λίστας των καλεσμένων.

Η μέρα του γάμου έχει μεγάλη σημασία, ειδικά αν σκέφτεστε να επιλέξετε το Σάββατο που τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν αυτή τη μέρα, είναι και η πιο ακριβή. Οπότε καλύτερα είναι να επιλέξετε μια καθημερινή όπως η Παρασκευή που σαφώς είναι πιο φθηνή ή αν θέλετε οπωσδήποτε σαββατοκύριακο μπορείτε να το κανονίσετε για Κυριακή πρωί ή μεσημέρι που δεν υπάρχει τόση ζήτηση.

Τα προσκλητήρια είναι ένα από τα κύρια πράγματα του γάμου για να εξασφαλίσεις ότι θα έρθουν οι καλεσμένοι. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να είναι φαντασμαγορικά καθώς μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ένα κομψό προσκλητήριο. Στην περίπτωση που έχεις εκτυπωτή το να τυπώσεις μόνη σου τα προσκλητήρια είναι μια οικονομική λύση και στη συνέχεια διακόσμησε τα ανάλογα με το θέμα και το στυλ το γάμου.

Το ίδιο ισχύει και για τις μπομπονιέρες. Προμηθεύσου τα υλικά που χρειάζεσαι και μαζί με υπομονή και φαντασία μπορείς να φτιάξεις κάτι μοναδικό που δεν έχει υπάρξει σε άλλο γάμο.

Ο στολισμός της εκκλησίας μπορεί να εκτοξεύσει το budget ου γάμο στα ύψη. Οπότε με την βοήθεια του ίντερνετ μπορείς να ψάξεις και να βρεις εκκλησίες σε πολύ όμορφα μέρη δίπλα στην φύση όπου δεν χρειάζονται να κάνεις πολλά πράγματα καθώς το τοπίο είναι από μόνο του συγκλονιστικό. Επίσης μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες από το ίντερνετ για να κάνεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό στολισμό.

Η δεξίωση τον γάμου παίζει σημαντικό ρόλο στην τιμή, όπως η εποχή και η μέρα. Υπάρχουν πολλοί χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για δεξιώσεις γάμου αλλά δεν είναι καθόλου φιλικοί ως προς το πορτοφόλι σας. Γιαυτό μπορείτε να ψάξετε για πολυχώρους που είναι σχεδιασμένοι για οργάνωση πάρτι σαν μια φθηνή λύση ή σε κάποιο μεγάλο κήπο η κάποιο διαμέρισμα που διαθέτει κάποιος φίλος σας.

Το νυφικό είναι στα μεγάλα έξοδα του γάμου. Πρέπει να κάνετε καλή έρευνα αγοράς και ίσως βρείτε προσφορές από μεγάλους οίκους ή να βρείτε μέσω του ίντερνετ όπου οι τιμές είναι φοβερές αλλά θέλει μεγάλη προσοχή να έχει τις σωστές διαστάσεις το νυφικό φόρεμα.

Tags : featured