οι προτασεις μας για ΝΥΦΙΚΕΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ

Η νυφική ανθοδέσμη εκφράζει την νύφη και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της εμφάνισης της μετά από το νυφικό φυσικά. Οι νυφικές ανθοδέσμες αποτελούν ακόμα μια όμορφη και σημαντική λεπτομέρεια στο γάμο σας όπου θα δώσει χρώμα και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση της νύφης.Αυτό που διαμορφώνει το στυλ και το χαρακτήρα μιας ανθοδέσμης είναι το σχήμα και τα χρώματα των λουλουδιών.

Πολλές νύφες επιλέγουν την μονοχρωμία στο νυφικό τους μπουκέτο. Το λευκό είναι η πιο κλασσική επιλογή για τις νύφες που λατρεύουν το λευκό ,αγαπούν την αρχοντιά και την αγνότητα. Εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη συλλογή από λευκές ανθοδέσμες που δημιουργήσαμε για εσάς.

Υπάρχουν όμως και πιο τολμηρές νύφες οι οποίες τολμούν και την κόκκινη ανθοδέσμη ,την κίτρινη ή την ροζ.

Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει τις νυφικές ανθοδέσμες είναι η εποχή τους.
Οι νυφικές ανθοδέσμες για άνοιξη και καλοκαίρι εκπέμπουν χρώμα και άρωμα ,αέρινα σχήματα και ρομαντικά που γοητεύουν τους πάντες.

Οι νυφικές γαμήλιες ανθοδέσμες για γάμους που θα πραγματοποιηθούν τον φθινόπωρο ή τον χειμώνα επιλέγονται χρώματα σε γήινες ,πορτοκαλί ή κόκκινες αποχρώσεις και ένα από τα πιο δημοφιλοί λουλούδια είναι οι ντάλιες και τα χρυσάνθεμα. Αν πραγματοποιηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων ο γάμος μια καλή επιλογή σε κόκκινο γιορτινό χρώμα είναι τα αλεξανδρινά.

Tags : featured