Κυκλοφόρησε, με αέρα ανανέωσης, το περιοδικό «Λίστα Γάμου»!

Ιδέες και λύσεις για να κάνετε την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, ξεχωριστή!

Έφτασε η «Λίστα Γάμου»!

Κυκλοφόρησε την Τρίτη 25 Ιουνίου, πλήρως ανανεωμένο, το περιοδικό «Λίστα Γάμου», το οποίο μπορείτε να βρείτε σε όλα τα περίπτερα της Νοτιοδυτικής Ελλάδας!

Με θεματολογία που πραγματικά ενδιαφέρει τη νύφη, δίνει τις πιο χρήσιμες ιδέες και tips για το πως μπορείτε να σχεδιάσετε το γάμο των ονείρων σας. 

Η τελειότητα θέλει προετοιμασία, γι’ αυτό ξεφυλλίστε το και βρείτε όλα εκείνα που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Τι πρέπει να κάνετε αρκετά πριν το μεγάλο γεγονός για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις; Στο περιοδικό θα βρείτε την απάντηση.

Επίσης, προτείνει διάφορα νυφικά χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε τόσο το γαμπρό, όσο και όλους τους καλεσμένους, ενώ θα βρείτε φρέσκιες ιδέες για έναν υπέροχο στολισμό.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στο κομμάτι του γάμου, είναι ο φωτογράφος που θα επιλέξετε για να απαθανατίσει τη συγκεκριμένη ημέρα της ζωή σας. Το φωτογραφικό άλμπουμ και το βίντεο που θα πάρετε στα χέρια σας, θα σας συνοδεύουν μια ζωή, για αυτό πρέπει το αποτέλεσμα, να είναι το επιθυμητό.

Στο περιοδικό θα βρείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή…

Επίσης, μετά το γάμο, έρχεται η δεξίωση. Πώς θα ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας; Στις σελίδες του, υπάρχουν προτάσεις και γι’ αυτό.

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείτε και που πρέπει να γίνουν εκείνη την ημέρα. Πρέπει να είναι όλα τέλεια και η «Λίστα Γάμου» μπορεί να το φροντίσει, αρκεί να την εμπιστευτείτε!

Για το εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφήθηκε, με νυφικό, η τραγουδίστρια Έλενα Γεωργαντά, η οποία μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια.

Tags : featured