Beautiful People my wedding….

Το ατελιέ Beautiful People my wedding μπορεί μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από δαντέλες και μεταξωτά υφάσματα, να ξεκινήσει μαζί σας το ταξίδι στο όνειρο… Ξεκινώντας από ένα κομμάτι λευκό χαρτί και δημιουργώντας για κάθε πελάτισσα ξεχωριστά το νυφικό των ονείρων της και όχι μόνο !!!

Λ.Γ: Πόσα χρόνια «μετρά» το Beautiful People my wedding ; Από τον Δεκέμβριο του 2013 δημιουργήσαμε ένα χώρο για την μοναδική στιγμή της γυναίκας, «το γάμο της».

Λ.Γ: Ποιός σχεδιάζει το νυφικό και τα βαπτιστικά; Το αναλαμβάνω προσωπικά. Έχω σπουδάσει σχέδιο μόδας και είναι χαρά μου να σχεδιάζω μαζί με την νύφη, όταν πρόκειται για νυφικό ή με την μαμά όταν πρόκειται για βάπτιση. Μου δίνουν ιδέες, ερεθίσματα πως φαντάζονται αυτές τις μοναδικες στιγμές της ζωής τους. Έτσι έχω την χαρά στην συνέχεια να το δημιουργώ ακριβώς όπως το θέλουν.

Λ.Γ: Πιστεύετε ότι οι νέες κοπέλες μπορούν να εκτιμήσουν ένα χειροποίητο φορεμα; Μια γυναίκα αναγνωρίζει πόσο πολύτιμο είναι κάτι που φτιάχνεται στο χέρι. Ξέρει την αξία του μοναδικού, ειδικά αν αυτό είναι το νυφικό της. Ενοείται οτι προσφέρουμε σε έναν γάμο ακριβώς το ίδιο μπορούμε να σχεδιάσουμε και για την βάπτιση.

Λ.Γ: Εκτός απο την δυνατότητα σχεδιασμού που παρέχετε, μπορεί κάποιος να βρει και ετοιμοπαράδοτα κομμάτια; Φυσικά, εχουμε μεγάλη γκάμα σε ετοιμοπαράδοτα νυφικά. Συνεργαζομαστε με Ιταλικούς νυφικούς οίκους και τον κορυφαίο στο είδος του οίκο Maggie Sottero, με άψογη εφαρμογή και φινέτσα.

Λ.Γ: Και όσον αφορά το κόστος; Πλέον για όλους η τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Εμείς έχουμε εναρμονιστεί με την εποχή και με όπλο μας τη δημιουργικότητα, μπορούμε να προσφέρουμε πακέτα γάμου και βάπτισης σε τιμές που δεν «κόβουν τα φτερά» στα νέα ζευγάρια ή σε γονείς που σχεδιάζουν τη βάπτιση των μικρών τους. Θέλουμε η μέλλουσα νύφη που θα μας επιλέξει να έχει αυτοπεποίθηση και να αγαπάει την ποιότητα….

 

 

Tags : featured