ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ…

Κάθε νύφη θέλει να είναι λαμπερή…

Σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η σωστή επιλογή

στο hair styling, γιατί το νυφικό χτένισμα βοηθά στο να αναδείξει την ομορφιά της.

Από την τάση των νυφικών χτενισμάτων δεν λείπουν οι μπούκλες, οι οποίες όμως φέτος θα έχουν πιο χαλαρές συστροφές στα μαλλιά.

Τα σινιόν και τα updos θα προτιμηθούν ιδιαιτέρως για  το vintage look που προσθέτουν…

Μια γυναίκα  μπορεί να στηρίξει το νυφικό της χτένισμα και να το προσαρμόσει με το στυλ του χτενίσματος που επιλέγει καθημερινά.

Τα μακριά και ανέμελα μαλλιά, σε συνδυασμό με το μακρύ πέπλο είναι η πιο συχνή επιλογή, καθώς παραπέμπουν σ’ ένα ρομαντικό στυλ και αναδεικνύουν την  γυναικεία ομορφιά. Τα extensions  εξάλλου θα χρησιμοποιηθούν αρκετά και για Χειμώνα- Άνοιξη του 2018 στα νυφικά χτενίσματα.

Στις  φετινές  τάσεις βλέπουμε  να έχουν την τιμητική τους οι κοτσίδες  οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν  την βάση του χτενίσματος, πάνω στην οποία είναι δυνατόν να προστεθούν διάφορες “πινελιές”.

Οι πινελιές αυτές μπορεί να μεταμορφώσουν το χτένισμα σε μοντέρνο, ρομαντικό, vintage αλλά και  super sexy. Mέσα στο 2018 θα  δούμε χτενίσματα όπου τα μισά μαλλιά  είναι μαζεμένα ψηλά, ενώ τα υπόλοιπα μένουν κάτω και χαϊδεύουν τους  ώμους.

Το νυφικό χτένισμα μπορεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακό, με πιο λιτές επιλογές, αρκεί να ταιριάζει στην προσωπικότητα της νύφης και στο στυλ του νυφικού της.

Η μόδα στα νυφικά χτενίσματα  δίνει έμφαση επίσης στις αλογοουρές που θα εμφανίζονται συχνά στο πλάι και θα συνδυάζονται με ένα μεγάλο λουλούδι ή ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Τα αξεσουάρ  και οι κουάφ είναι must για χειμώνα- άνοιξη 2018.

Την τιμητική τους επίσης έχουν τα ασύμμετρα χτενίσματα τα οποία, τείνουν να κερδίσουν όλο και περισσότερες νύφες, που θέλουν να κάνουν μια μοντέρνα εμφάνιση.