Το νέο τεύχος του περιοδικού ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ είναι γεγονός!!!

Θα βρείτε ότι έχετε ονειρευτεί για έναν μοναδικό γάμο, έχει όλα τα εργαλεία και είναι πολύτιμος οδηγός, είμαστε σίγουροι πως θα το ερωτευτείς! Εξάλλου… δεν ονομάσαμε αυτό το περιοδικό γάμου “ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ” τυχαία.

Θα σε βοηθήσει να βρεις το στυλ του γάμου σου, τους καλύτερους επαγγελματίες και να πάρεις από τους ειδικούς συμβουλές για το σχεδιασμό του γάμου σου. Θα ενημερωθείς πρώτη εδώ για τα wedding trends του 2024, για τις καινούργιες τάσεις στα νυφικά και μόνο εδώ θα βρεις έμπνευση από τις μαγικές μας σελίδες. Το ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ είναι το περιοδικό γάμου που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις για να σχεδιάσεις το γάμο σου χωρίς άγχος και όπως τον έχεις ονειρευτεί.

Γιατί πραγματικά αυτό είναι που μένει… εκείνη η στιγμή την ημέρα του γάμου σου, που κοιτάς τον αγαπημένο σου στα μάτια και η χαρά που νιώθεις είναι… απερίγραπτη.

Συνέντευξη με την ταλαντούχα πολυπράγμων Έλενα Λεώνη που μας μιλά για τον έρωτα…Γάμος Αλα Ελληνικά!!!…Συνέντευξη με την χαρισματική Μαρίνα Λαζαράκη ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες Μάνο Μπίνιο, Άννα Καραχάλιου, Μαρία Ορφανού, Βίλλυ Μουρτά. Ευχαριστώ όλους τους καταξιωμένους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύθηκαν.

Θα το βρείτε σε κεντρικά περίπτερα της Δυτικής Ελλάδας, στην συνέχεια δωρεάν διανομή σε χώρους ομορφιάς, καφέ, Ιατρεία καθώς θα ανέβει και όλη η έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα μας www.listagamoumag.gr!!! 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ !!!

Tags : featured