ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΣΑΣ;

Πολύχρωμη ή λιτή, φουντωτή ή κομψή; Θέλετε να επιλέξετε τα λουλούδια με βάση την σημασία τους ή ανάλογα  με αυτά που σας αρέσουν;

Προτού επισκεφθείτε ένα ανθοπωλείο θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας την εικόνα όχι μόνο του νυφικού σας μπουκέτου, αλλά του νυφικού σας φορέματος και των λουλουδιών που θα χρησιμοποιηθούν στον στολισμό της εκκλησίας.

Το νυφικό σας μπουκέτο δεν πρέπει απαραίτητα να ταιριάζει με το χρώμα των υπόλοιπων συνθέσεων.

Είναι αρκετά αυτά τα οποία πρέπει να λάβετε υπ’όψιν πριν επιλέξετε το νυφικό σας μπουκέτο, από τον σωματότυπο σας μέχρι το στυλ και το χρώμα του νυφικού σας.

Μια σωστά επιλεγμένη ανθοδέσμη, θα κολακεύει την σιλουέτα σας και θα δένει αρμονικά με το ύφος του γάμου. Υπάρχουν διαφόρων ειδών νυφικά μπουκέτα. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και πραγματικά θα νοιώσετε ξεχωριστή!

Ελεύθερο σχήμα σταγόνας: Ένα χαριτωμένο μπουκέτο σε πιο ελεύθερο στυλ από το παραπάνω, που επιτρέπει μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και λουλουδιών.

Κλαμέλια: Μια πρωτότυπη νυφική ανθοδέσμη που αποτελείται από πέταλα λουλουδιών δημιουργώντας ένα στρογγυλό σχήμα, δίνοντας την εντύπωση ενός τεράστιου λουλουδιού.

Τοξοειδής: Ένα αυστηρό αλλά παράλληλα μοντέρνο μπουκέτο που δημιουργείται από μεμονωμένα λουλούδια τοποθετημένα με συμμετρικό τρόπο.

Γραμμική: Τα σχήματα και οι γραμμές παίζουν βασικό ρόλο στο συγκεκριμένο στυλ. Μια εκκεντρική και μοντέρνα νυφική ανθοδέσμη.

Ελεύθερη: Μια ανθοδέσμη ελεύθερη, ασύμμετρη, που δεν ακολουθεί γραμμές και σχήματα. Κατάλληλη για ένα εκκεντρικό και πρωτότυπο γάμο.