ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ “ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!”

Η τελετή του γάμου έχει ολοκληρωθεί! Μόλις επισφραγίστηκε το νέο κεφάλαιο της κοινής σας πορείας!  Εμείς με ονειρική διάθεση, συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα με νέες τάσεις και γευστικές  προτάσεις, σας προτείνουμε ιδέες για μπομπονιέρες που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να σας θυμούνται!

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και στις μπομπονιέρες, για αυτό κάθε σεζόν κυκλοφορούν πολλά νέα σχέδια, νέα υλικά, νέα αξεσουάρ, πρωτότυπα δεσίματα, χωρίς βέβαια να χάνουν την ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις όλων οι κλασικές, διαχρονικές τούλινες μπομπονιέρες που είναι πάντα μια κομψή επιλογή!

Η μπομπονιέρα  συνθέτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του γάμου και αποτελεί το δώρο που προσφέρετε στους καλεσμένους για την τιμή που σας έκαναν να παρευρεθούν στο μυστήριο. Πρέπει λοιπόν, να δώσετε τη δέουσα σημασία, χωρίς βέβαια να υπερβάλετε. Απλά χρειάζεστε να  είναι προσεγμένες, κομψές, να ταιριάζουν με το συνολικό ύφος του γάμου σας και να έχουν αυτό το «κάτι» ώστε κανείς καλεσμένος να μη την ξεχάσει…

Για τις μπομπονιέρες χρησιμοποιούν διάφορες γεύσεις σε κουφέτα,  όπως αμυγδάλου & σοκολάτας, με γεύσεις φρούτων, καραμέλας, καρύδας & σαμπάνιας, σε σχέδια καρδιάς, οβάλ, δαχτυλιδιού κ.α. Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν και χρωματιστά κουφέτα.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η συμβολική του σημασία και ο συνδυασμός σκληρού, που είναι το αμύγδαλο με γλυκού που είναι η ζάχαρη. Στο σύνολο τους πρέπει να καταλήγουν σε μονό αριθμό.

Μπομπονιέρες βάπτισης

Ακολουθείστε την ίδια γραμμή στο στολισμό, στο προσκλητήριο, στη μπομπονιέρα ακόμα και στο βιβλίο των ευχών. Ποιά θα είναι αυτή; Εξαρτάται ανάλογα με το χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του κάθε παιδιού.

Οι τάσεις φέτος είναι unisex θέματα όπως πχ ελεφαντάκια…

Ο Ινδιάνος/Ινδιάνα  είναι ένα πολύ χαρούμενο και πρωτότυπο θέμα  γεμάτο χρώματα…

Για ένα πιο ρομαντικό θέμα ο κύκνος, η μπαλαρίνα και τα φλαμίγκο είναι πολύ καλές επιλογές.

Tip

Φροντίστε, κάθε σας δημιουργία να  ανταποκρίνεται στο budget και το concept της εκδήλωσης, πάντα με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα. Χρησιμοποιώντας πάντοτε τα καλύτερα υλικά, μπορείτε να υλοποιήσετε οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί!

 

Tags : featured