Η ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟΣΠΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Από την εικόνα της στην αρχή και έπειτα αξιολογείται για τη γεύση της.  Μέχρι και τη στιγμή που οι νεόνυμφοι στέκονται μπροστά από τη γαμήλια τούρτα, το βλέμμα όλων είναι στραμμένο σε όλο το σκηνικό, όπου συμπεριλαμβάνει και τη τούρτα. Η παράδοση θέλει το ζευγάρι να κόβει από κοινού τη γαμήλια τούρτα και να ταΐζει ο ένας  τον άλλο για να είναι όλη η ζωή τους γλυκιά!

Οι επαγγελματίες αναλαμβάνουν να παραδώσουν εκείνοι την τούρτα στον υπεύθυνο του χώρου της δεξίωσης, όπου και συντηρείται μέχρι την ώρα που θα την κόψετε. Αφού έχετε ελέγξει όλα τα παραπάνω δεν απομένει τίποτα άλλο από το να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γαμήλιο πάρτι !

Τούρτα  που διατηρεί τα παραδοσιακά της στοιχεία !

Η παραδοσιακή τούρτα είναι συνήθως στρογγυλή ή τετράγωνη και τοποθετείται σε βάση με ένα ή περισσότερα επίπεδα ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεται, με βάση τον αριθμό των καλεσμένων. Διακοσμείται κυρίως με φρέσκα λουλούδια, σαντιγί ή φρούτα.

Τούρτα με άλλη ματιά!

Συνήθως η γαμήλια τούρτα αποτελεί και την καλύτερη λύση για να παρουσιάσετε  το «θέμα» του γάμου σας. Αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο, μπορείτε να το συζητήσετε με τον ζαχαροπλάστη σας. Ζητήστε να σας δείξουν δείγματα δημιουργιών τους, σχέδια βάσεων για τις πολυεπίπεδες τούρτες και δοκιμάστε ένα γλυκό που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ποιότητα.

Αναφέρετε και τις δικές σας ιδέες και έτσι θα του δώσετε έναυσμα για ένα τελικό αποτέλεσμα που θα σας ταιριάζει περισσότερο…